Hava Durumu

Marketlerin kurbanlık mesaisi başladı

Modern tesislerde İslami usullere uygun olarak, veteriner ve din görevlisi nezaretinde kesim yaptıracak marketler, özel ambalajlanmış paketlerde evlere teslim imkanı da sağlıyor. Küçükbaş kurbanlık fiyatını bin 45-bin 295 lira, büyükbaş hisse fiyatını ise 995-bin 245 lira olarak belirleyen marketler, taksitle satış imkanı sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Marketlerin kurbanlık mesaisi başladı

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla marketlerin kurbanlık mesaisi de başladı. Küçükbaş kurbanlıkların fiyatlarını bin 45-bin 295 lira, büyükbaşın hisse fiyatını ise 995-bin 225 lira olarak belirleyen marketler, taksitli satış imkanı da sunuyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, İslami usullere uygun olarak veteriner ve din görevlisi gözetiminde, yasal mevzuat ve standartlarımıza uygun modern tesislerde kesim yaptıracak marketler, özel ambalajlanmış paketlerde evlere teslim imkanı da sağlıyor.

Marketlerin birçoğu sipariş kabulleri için son hazırlıklarını yaparken bazıları da satışlara başladı. CarrefourSA, bazı illerdeki hipermarketlerinde gerçekleştireceği canlı satış ve kesim organizasyonun yanı sıra farklı paket seçeneklerini de müşterilerine sunacak.

CarrefourSA, minimum 17 kilogramlık "Karaman Koç Kurban Kolisi"ni bin 245 liraya, aynı ağırlıktaki "Kıvırcık Koç Kurban Kolisi"ni ise bin 285 liraya satacak. CarrefourSA, büyükbaş kurbanlıkta ise bir hisse (en az 19 kilogram) fiyatını bin 225 lira olarak belirledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.