Hava Durumu

Marketteki rafları yaladı! "Kim korkar koronavirüsten"

ABD yerel medyasında yer alan habere göre, ülkenin Missouri eyaletindeki Warrenton şehrinde, Cody Pfister (26), bir süpermarkette raflardaki ürünleri yalarken kendi görüntülerini çekip sosyal medyada paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2020 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2020 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Marketteki rafları yaladı! "Kim korkar koronavirüsten"

ABD'de bir süpermarkette raflardaki ürünleri yalarken kendi görüntülerini çekip sosyal medyada paylaşan 26 yaşındaki genç gözaltına alındı. Good Morning Britain adlı televizyon programında da yayınlanan görüntüler bir anda dünya gündemine geldi. Görüntülerde genç adamın "Kim korkar koronavirüsten" diyerek süper marketteki tüm deodorantları yaladığı görülüyor..

Görüntülerin dünya çapında yayılmasıyla birlikte, corona virüsü (Covid-19) salgınına rağmen Pfister'ın halk sağlığını tehlikeye atan davranışı, tepkiye neden oldu. Gelen tepkiler üzerine, bölge polisi Pfister'ı gözaltına aldığını duyurdu. Yerel medya Pfister'ın, 'terör tehdidi' ile suçlandığını yazdı.

GÖZALTINA ALINDI

Warrenton Polis Departmanı'nın olaya dair yaptığı açıklamada ise corona virüsü hakkında konuşup, raflardaki ürünü yalarken kendi görüntülerini çekerek sosyal medyada paylaşan bir bölge sakininin gözaltına alındığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.