Hava Durumu

Marlon, Trabzonspor'u takibe aldı!

Filip Novak'ın Fenerbahçe'ye gitmesinin ardından sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Marlon ismi ön plana çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2020 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2020 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Marlon, Trabzonspor'u takibe aldı!

Filip Novak'ın Fenerbahçe'ye gitmesi sonrası Trabzonspor'da sol bek transferi öncelik kazandı. Daha önce Hoffenheim'dan Stafylidis ve Sparta Prag ile sözleşmesi biten Frydek'i listesinde bulunduran Trabzonspor'un, Avrupa'daki bir diğer hedefi de Danimarka'dan. Aarhus ile 1 yıl mukavelesi kalan Höjer Nielsen için görüşmeler var. Radara giren son oyuncu ise Brezilya'dan oldu.

Karadeniz ekibi, Fluminense Kulübü'nün 23 yaşındaki ismi Marlon konusunda çalışmalara başladı. Hem Marlon hem de kulübüyle ciddi temaslar var. Geride bıraktığımız sezon Boavista'ya kiralanan Sambacı, burada 27 maça çıktı, 1 gol atıp 2 asist yaptı.

SOSYAL MEDYADAN TAKİBE ALDI

1.78 boyundaki Marlon'un sosyal medya üzerinden Trabzonspor'u takibe alması da dikkat çeken bir detay. Geniş bir yelpazede, pek çok isim üzerinden çalışmalarını yürüten Bordo-Mavili yönetim, en iyi şartlarda transferleri bitirmek istiyor. Bu nedenle görüşmelere hemen nokta koyulmuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.