Hava Durumu

Marmarabirlik’ten Bakan Canikli’ye ziyaret

Marmarabirlik Başkanı Asa, Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli’yi ziyaret ederek, ürün alımlarından satış rakamlarına, ihracattan yatırımlara kadar Marmarabirlik’e ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2015 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2015 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Marmarabirlik’ten Bakan Canikli’ye ziyaret
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, geçtiğimiz hafta içinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’yi makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Bostancı, Kemal Dinç, Mustafa İlgen, Enis Edin ve Genel Müdür İbrahim Minareci de hazır bulundu.

Marmarabirlik heyeti olarak Bakan Canikli’ye yapılan ziyareti değerlendiren Başkan Asa, ziyarette ürün alımlarından satış rakamlarına ihracattan yatırımlara kadar Marmarabirlik hakkında bilgilendirme yaptıklarını söyledi. Başkan Asa ziyaretle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Marmarabirlik olarak Sayın Canikli’yi ziyaretimizde, kurumumuzun dünü, bugünü ve geleceği hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Sayın Bakanımıza Marmarabirlik’in ürün alımları, ürün satışları, ihracat ve yatırımları hakkında bilgi verdik. Marmarabirlik’in ürün bedellerini kendi özkaynakları ile kredi kullanmadan ödeyen bir kurum haline geldiğini anlattık ve bugün itibariyle ulaştığımız noktanın memnuniyet verici olduğunu vurguladık. Ziyaretimizde, bir ilk olan zeytin atıklarından yılda 2 milyon kilovat saat elektrik üretecek yeni projemizden de söz ettik. Sayın Bakanımız da tesisi yerinde incelemek üzere Marmarabirlik’i ziyaret edeceklerini bildirdi.”

Asa, ziyarette ayrıca Bakan Canikli’ye, 11.04.2013 tarihinde yürürlüğe giren 4572 sayılı kanun kapsamındaki ana sözleşme değişikliğinin ardından, Birlik ve Kooperatiflerin uygulamada yaşadığı sıkıntıları da yazılı olarak aktardıklarını kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.