Hava Durumu

Marmarabirlik'ten Milli Savunma Bakanlığı'na ziyaret

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ve Genel Müdür İsmail Acar, Milli Savunma Bakanlığı'na ziyarette bulundu. Görüşmede, Marmarabirliği'nin 32 bin ortağı adına Milli Savunma Bakanlığı'na teşekkür edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2019 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2019 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Marmarabirlik'ten Milli Savunma Bakanlığı'na ziyaret

Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında, Marmarabirlik tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerine sofralık siyah zeytin, yeşil zeytin, zeytin ezmesi ve zeytinyağı ihtiyaçlarının karşılanması konusunda anlaşmaya varılmıştı. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ve Genel Müdür İsmail Acar, 30 Ocak Çarşamba günü Milli Savunma Bakanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere'nin makamında gerçekleşen buluşma ile ilgili açıklama yapan Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, " 1954 yılından bugüne Türk Silahlı Kuvvetlerine 1 kg ürün verilememişti. Üreticinin alın terini emeğe dönüştüren Marmarabirlik olarak başta ülkemizin bekası için görev yapan Mehmetçiğimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm mensuplarına ürün vermenin gururunu yaşamaktayız. Bizlere bu imkanı sağlayan başta Hükümetimiz olmak üzere Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar ve daha önce protokolün imzalanmasında emeği geçen diğer Bakanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Savunma Bakan Yardımcısı Dere'ye son ürün kampanyası ilgili bilgiler veren Hidamet Asa,"Sayın Dere'nin daha önce Marmarabirlik Denetim Kurulu üyesi olarak görev yapmış olmasından dolayı, Marmarabirlik camiası açısından gurur kaynağımız olduğunu belirtmek isterim. Bir kez daha zeytin üreticileri ile Mehmetçiğimiz arasında gönül köprüsünü kuran Milli Savunma Bakanlığımıza 8 Kooperatif ve 32 bin zeytin üreticisi ortaklar adına şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.