Hava Durumu

Marvel ve Doritos'tan şarj edilebilir cips!

akında çıkacak olan Marvel'i tanıtmak amacıyla Doritos cips paketi oluşturmak için birlikte çalıştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2017 00:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2017 00:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Marvel ve Doritos'tan şarj edilebilir cips!

Guardians of the Galaxy Vol. 2 kurucuları Doritos ile hafızadaki en garip promosyonlardan birini yaratmak adına bir araya geldiler. Yerleşik şarj edilebilir bir kaset çalan Doritos ile Marvel farklı bir deneyim sunacak. Şarj edilebilir cips paketiyle film müziklerini dinlemeniz mümkün olacak. Marka aynı zamanda bu tür sinema bileti ve lisanslı ürünler gibi birçok ödül verecektir.

Tabii ki, Doritos kampanyası sürpriz değil çünkü taraftarların özel çantaları kasıtlı olarak alması gerekecek. Bu işin Popstar konseptinden biraz daha iyi olmasına yardımcı olabilir. Marvel ve Doritos, bu konuyu gündeme getirmek için iyi bir iş çıkarttı diyebiliriz.

Popüler atıştırmalık markası olan Doritos, Marvel ile iş birliği yaptı. Bununla birlikte Galaxy Vol. Guardians'ın piyasaya sürülmesi için ortak olduklarından bir iş birliği yaptılar. Özel olarak tasarlanmış sınırlı sayıda üretilen Doritos çantaları film müziklerini çalabilmektedir. Cips çantanızı dinlemek için şarj edebilirsiniz. Bu doğru eğer tekrar dinlemek isterseniz cips çantanızı şarj edin. Kulağa ilginç geliyor olabilir ancak bu ürün yarın itibariyle Amazon üzerinden satışa çıkacak.

Peki siz cips paketinden müzik dinlemek ister miydiniz?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.