Hava Durumu

Masa tenisinde Avrupa'ya Türk damgası

Bursa Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı'ndan övgüyle bahseden Federasyon Başkanı Kerim Koç, Türk ekiplerinden Avrupa'da derece beklediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 04:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 04:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Masa tenisinde Avrupa'ya Türk damgası

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, Kadınlar Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası yarı finalinde 2 Türk takımının olmasının kendilerinin gururlandırdığını belirtti. Bursa Büyükşehir Belediyespor ve TİGEM Spor'un yarı finalde mücadele edecek olmasını değerlendiren Başkan Koç, "İki takımımız da değerli. Planlı ve programlı çalışmanın ardından böyle bir başarı geldi. Kupanın yarı finalinde 2 Türk takımının olması bizleri mutlu etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor geçen sene finalde kaybetmişti. Bu sene daha güçlü bir şekilde geliyorlar. Melek Hu ve Simay Kulakçeken gibi sporcularımız da orada. Güzel bir takım kurdular" şeklinde konuştu.

Büyükşehirli raketler, ETTU Kupası yarı finalinde geçen sezon finalde kaybettiği Fransa'nın CP Lyssois Lille Metropole takımıyla kozlarını paylaşacak. İlk maçlar 10-12 Mart, rövanşları ise 7-9 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.