Hava Durumu

Masaj salonuna fuhuş operasyonu

Adana'da İncirlik Mahallesinde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine baskın yapılan masaj salonundaki bir kadın ve erkek gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2017 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2017 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Masaj salonuna fuhuş operasyonu

Edinilen bilgiye göre, olay, Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliğine İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın da bulunduğu İncirlik Mahallesi'nde bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı geldi. İhbar üzerine harekete geçen polis masaj salonunu bastı.

Yapılan baskında Leyla Y. (37) ve Ali İ. (46) gözaltına alındı. Masaj salonunda masör olarak çalışan iki kadın da ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Masör kadınlar gelen müşterilerle para karşılığı fuhuş yaptıklarını kabul etti. Kadınlar, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Leyla Y. ile Ali İ. ise ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi.

Zanlılar, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldükten sonra "fuhşa aracılık, yer temin ve teşvik etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.