Hava Durumu

Masatenisi heyecanı başladı

Masatenisi Spor Toto Süper Ligi'nin 4. etap maçları başladı. Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçlarla Masatenisi Spor Toto Süper Ligi'nin 4. etabı tamamlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2018 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2018 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Masatenisi heyecanı başladı

EN ÜST SPORCULAR

Bursa'nın ev sahipliği yaptığı Masatenisi Spor Toto Süper Ligi 4. etap maçları Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalarla start aldı. Ligin 5. etap maçları 31 Mart-1 Nisan'da Kocaeli'nde 6. etap 26-27 Mayıs tarihinde ise İstanbul'da yapılacak. Bursa'nın spor şehri olarak ilk sırada yer aldığını söyleyen Masatenisi Federasyon Başkanı Kerim Koç, "Yapılan organizasyonlar çok rahat bir şekilde ilerliyor. Burası, Türk masatenisinin en üst sporcularının bulunduğu bir lig. Milli takımımız da buradaki oyunculardan oluşuyor" dedi.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Masatenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik ise, "Kadınlar kategorisinde geçen yıl Süper Lig, Türkiye Kupası ve ETTU Kupası'nı müzemize götürmüştük. Bu sene de aynı şekilde kupaları kazanmanın haricinde Şampiyonlar Ligi Kupası'nı almak istiyoruz. Bursa'nın adını masatenisinde dünyaya duyurmak istiyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın bizlere vermiş olduğu desteği sonuna kadar kullanıyoruz. Her şey masatenisinin gelişmesi için" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.