Hava Durumu

Maskeli hırsızların inadı

Bursa'da bir iş yerine girmek için her yolu deneyen ancak başarılı olamayan maskeli hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2012 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2012 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maskeli hırsızların inadı
Edinilen bilgiye göre gece saat 03.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesinde bir alışveriş merkezinin önüne gelen maskeli 2 kişi, ilk önce iş yerinin telefon bağlantısını keserek alarm ikaz sisteminin cep telefonuna uyarı mesajı göndermesini engelledi. Zanlılar daha sonra iş yerinin önünde bulunan alarmı sökmeye çalıştı. Amaçlarına ulaşamayan zanlılar, koşarak iş yerinin önünden ayrıldı. Ellerinde balta ile geri gelen zanlılar, alarm kutusunu çalarak kaçtı. Tekrar geldikleri iş yerine kepenkleri kapalı olduğu için ön taraftan giremeyen hırsızlar, arkada bulunan havalandırma boşluğundan girmeye çalıştı. Havalandırmanın önündeki demir telleri koparan zanlılar, buradan da içeri giremeyince pes etti.

Sabah iş yerine geldiklerinde alarm kutusunun yerinde olmadığını gören çalışanlar polise haber verdi. Polis, maskeli iki zanlının yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.