Hava Durumu

MasterChef'te duygusal anlar! Ünlü şefin boğazı düğümlendi

MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümünde duygusal anlar yaşandı. MasterChef'in ünlü jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya geçtiğimiz günlerde babasını kaybetmişti. Son bölümde yarışmacıları baş sağlığı dilediği Mehmet Şef yaptığı konuşma sırasında adeta boğazı düğümlendi. Bazı yarışmacılar ise ünlü şefin konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2020 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2020 00:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MasterChef'te duygusal anlar! Ünlü şefin boğazı düğümlendi

MasterChef'in jüri üyesi olan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın babası Seyfettin Yalçınkaya, tedavi gördüğü Bolu'daki hastanede 23 Temmuz'da hayatını kaybetmişti.

MasterChef son bölümdeki final turu öncesinde ise yarışmacıları Mehmet Şef'e başsağlığı dilediler.

"GERÇEKTEN ÇOK ZOR"

Kısa bir konuşma yaparak yarışmacılara ve acı günlerinde yanında olanlara teşekkür eden ünlü şef duygusal anlar yaşadı. Şef Yalçınkaya, "Gerçekten çok zor. Somer Şef ve Danilo Şef de geldiler. TV8 yönetimi herkes oradaydı ve acımı paylaştılar. Zor bir süreçti ama bir şekilde hayat devam ediyor. Bir şeyler yapmak zorundayız. Atlacağız bu süreci. Çok teşekkür ederim" dedi. Konuşma sırasında bazı yarışmacılar da gözyaşlarını tutamadı.

Şef Somer Sivrioğlu da "İnsan bu kadar acı günlerde bir taraftan da ne kadar sevildiğini hatırlıyor. Bir etkinlikte bile göremeyeceğimiz kadar çok şefi o gün Mehmet Şef'in yanında gördük. Herkes işini gücünü bırakıp Mehmet Şef'in yanına geldi. Bu da bizi çok duygusallaştırdı" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.