Hava Durumu

MEB Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Şensoy Bursa'da incelemede

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri Şensoy, '2023 Eğitim Vizyonu' çerçevesinde yürütülen 'Yaşam Boyu Öğrenme ve Ölçme Projesi' ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Bursa'ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2019 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2019 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MEB Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Şensoy Bursa'da incelemede

'2023 Eğitim Vizyonu' kapsamında bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Bursa'ya gelen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri Şensoy, yetkililerle toplantı düzenledi. Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen brifinge İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde görevli uzman akademisyenler ile çeşitli branşlarda öğretmenler katıldı.

YAŞAM TEMELLİ ÖĞRENME VE ÖLÇME ANLATILDI

Ölçme ve Değerlendirme faaliyetleri kapsamında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi proje koordinatörlerinden Mehmet Köylü tarafından yürütülen 'Yaşam Temelli Öğretme ve Yaşam Temelli Ölçme' projesi hakkında detaylı bilgilendirme alan Genel Müdür Şensoy, projenin akademik boyutuyla ilgili olarak da ayrıca Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden de bilgi aldı. Şensoy, çalışmaları nedeniyle Ar-Ge birimi ekibine teşekkür etti. Yaklaşık 3 saat süren program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.