Hava Durumu

Meclisin ilk günü 'davet' polemiği

TBMM'nin yeni yasama yılı töreni bugün yapıldı. İlk güne davet polemiği damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2017 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2017 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meclisin ilk günü 'davet' polemiği

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından kendi makamında yapılan görüşme hakkında, "Sohbet vardı, temenniler var. Gündem sıcak, gündem ne zaman sıcak değil ki? Türkiye büyük devlet" dedi.

TBMM Başkanı Kahraman, TBMM'deki makamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli, Bakanlar Kurulu üyeleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Yüksek Yargı mensupları ve milletvekillerinin katılımıyla düzenlenen görüşmeden sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Kahraman, daha önceki TBMM açılışlarında da makamına davet ettiğini söyleyerek, "Akşam resepsiyondan önce bir araya geldik, Güzel bir şey" ifadelerini kullandı.

"HERHALDE RANDEVUSU VARDI"

Kılıçdaroğlu'nun davet edilip edilmediğine ilişkin soruya Kahraman, "Evet, onun herhalde randevusu vardı. Herkesi davet ettim. Akşam birlikte olacağız" şeklinde konuştu.

Görüşmede Suriye'nin kuzeyinin gündeme gelip gelmediğine dair soruya Kahraman, "Sohbet vardı, temenniler var. Gündem sıcak, gündem ne zaman sıcak değil ki? Türkiye büyük devlet" dedi.

KILIÇDAROĞLU: MECLİS BAŞKANINA YALAN SÖYLEMEK YAKIŞMIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise kendisine herhangi bir davet gelmediğini ifade ederek, "Meclis Başkanı'na yalan söylemek yakışmıyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.