Hava Durumu

Medical Park 9 yaşında

Bursalılara 9 yıldır kesintisiz hizmet verdiklerini dile getiren Medical Park Genel Müdürü Doc. Dr. Sedat Demir, sağlıkta dönüşüm programındaki başarılı uygulamalarıyla Türkiye’ye rol model olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2014 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Medical Park 9 yaşında


Fatmagül EREL'in haberi

Medical Park Bursa Hastanesi kuruluşunun 9’uncu yılını kutladı. Kutlamalar çerçevesinde hastanede 5 yılını dolduran 148 personele sertifika ve çeşitli ödüller verildi. Sağlıkta dönüşümde Türkiye’ye örnek olduklarını dile getiren Medical Park Genel Müdürü Doc. Dr. Sedat Demir, “Sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında SGK’lı hastaların özel hastanelerden hizmet alabilmesi gündeme geldiğinde sektörde bunun nasıl yapılacağı konusu muamma idi. Bu yolda ilk girişim Medical Park grubundan geldi. SGK’lı hastalara bakmaya başlayan ilk özel hastane bizleriz. Bu anlamda örnek ve rol model olduk. 
Sağlıkta dönüşüm programının uygulanabilir olduğunu gösterdik. Bursa’da da 9 yıldır Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyoruz. 650 çalışanımızla 24 saat aralıksız hizmet veriyoruz” diye konuştu. 

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM

Sağlık sektörüne ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Demir, “Sektöre bakınca 10 yılda büyük bir değişim yaşandığını görüyoruz. Hayal bile edilemeyen şeyler hayata geçti. Bu dönüşümün tabi ki sancıları da oldu. Bu sancılı dönemin muhatabı da hekimlerdi. Sağlık çalışanları zorlu dönemlerden geçti ancak başarıldı. Hekimler, çalışanlar özverili davrandı. Zamanla sistem daha da yerine oturacaktır” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.