Hava Durumu

Medical Park ile yeniden

Son 3 sezondur Bursa ekibinin sağlık sponsoru olan Medical Park ile dün Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da katıldığı törenle sözleşme yenilendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Medical Park ile yeniden

160 SPORCUYA DEV HİZMET

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün sağlık sponsoru bu yıl da Medical Park Bursa Hastanesi oldu. Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediyespor ve Medical Park Bursa Hastanesi yöneticileri katıldı. Bursa'nın barındırdığı güzelliklerle çok yönlü ve özellikli bir şehir olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Spor yapılan yerlerde sağlık problemlerinin çıkması kaçınılmaz gerçek. İmzaladığımız kapsamlı anlaşma ile 2018-2019 sezonu sağlık sponsorumuz yine Medical Park Bursa Hastanesi oldu. Voleybol, basketbol, güreş, boks, karate ve atletizmde 160 sporcumuzun tedavi masrafları Medical Park Bursa Hastanesi tarafından karşılanacak" dedi.

DUYULAN GÜVENE TEŞEKKÜR

Medical Park Bursa Hastanesi'nin üç sezondur Büyükşehir Belediyespor'a sağlık sponsoru olduğunu hatırlatan Genel Müdür Yardımcısı Esra Molla ise, "Büyükşehir Belediye Başkanım Alinur Aktaş'a ve bize güvenen Büyükşehir Belediyespor yöneticilerine duydukları güven nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Sporun ve sporcunun yanındayız. Tabii ki 'Allah muhtaç etmesin' sezon boyunca yaşanabilecek en ufak sakatlanmada bile sporcularımızın yanındayız. Tüm sporcularımıza, problem yaşamadan güzel ve başarılı bir sezon diliyoruz. Verilecek her görevde Büyükşehir Belediyesi'nin ve Büyükşehir Belediyespor'un yanındayız. Ayrıca artık sponsor olduğumuza göre sporcularımıza da yeni sezonda başarılar dileriz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.