Hava Durumu

Medine tweeti olay olmuştu! Berna Laçin'den şok karar

Oyuncu Berna Laçin attığı 'Medine' tweeti için hakkında "halkın dini değerlerini aşağılama suçundan" açılan davadan dolayı, sosyal medya hesabını yorumlara kapattığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2018 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2018 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Medine tweeti olay olmuştu! Berna Laçin'den şok karar

Berna Laçin, hakkında "halkın dini değerlerini aşağılama suçundan" açılan dava sonucu, sosyal medyadan gelebilecek olumsuz mesajlara tedbir olarak, instagram hesabının yorum kısmını şimdilik kapatacağını takipçilerine duyurdu.

"GÖNLÜNÜZÜ KARARTMAYIN"

Sözünüzü gönlünüzü karartmayın. Zor zamanlardan geçmek güzeldir çünkü yanında olan dostları görür, beklemediğin seslerin güzel sözleriyle mutlu olursun. Beni yanlış anlayanlara hatta bilerek çarpıtıp kaos ortamı yaratanlara karşı yanımda olmanıza müteşekkirim.

"ÇİRKİN TARTIŞMA ORTAMINA GİRMEYİN"

Yine de benim meramımı doğru anlatmak gayretiyle dahi olsa lütfen çirkin tartışma ortamlarına girmeyin, insanları birbirine düşürmek isteyen zihniyetlerin ekmeğine yağ sürmeyin. Her zaman yaşamdan, birlikten ve çalışmaktan yana olmak bize düşen. İftira atanlara inananlar elbette gün gelip üzülecek. Olsun biz bugün dövüşür yarın barışırız. Yeter ki niyetler iyi olsun.

"YORUMLARI KAPATIYORUM"

Yorumları kapatıyorum şu an çünkü karşılıklı taraf yaratmaya çalışanlara izin vermek istemiyorum . Kavga ortamı ve kaostan beslenenler yüzünden durduk yere gönlünüz sözünüz kararsın istemiyorum

"LAŞ ATIŞMALARI OLSUN İSTEMEM"

Yoksa küfür etmişler ne olacak, küfür çıktığı ağzın kiridir ve yalnız kendini zehirler. Twitter bulanık da olsa akar gider ama burada yazılanlardan sebep laf atışmaları olsun istemem. O sebeple şu ara yorum yok sonra muhabbete yeniden koyuluruz nasıl olsa. Kalın sağlıcakla.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.