Hava Durumu

Medipol Başakşehir: 1 - Beşiktaş: 0

Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir evinde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2018 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2018 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Medipol Başakşehir: 1 - Beşiktaş: 0

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 28. dakikada Elia kaydetti. Medipol Başakşehir'de 62. dakikada Junior Caiçara kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

ARDA TURAN BU HAFTA DA YOK
Medipol Başakşehir'in devre arasında Barcelona'dan transfer ettiği Arda Turan, Beşiktaş maçının kadrosunda da yer almadı.
Sakatlığı süren Arda, Gençlerbirliği, Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarının ardından Beşiktaş mücadelesinde de takımını yalnız bıraktı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE 3, BEŞİKTAŞ'TA 6 İSİM SARI KART SINIRINDA
Spor Toto Süper Lig'de 26'ncı haftalar itibarıyla iki takımda da sarı kart sınırındaki oyuncular dikkat çekiyor. Konuk Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Adriano, Medel, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson, Medipol Başakşehir karşılaşmasında sarı kart görmesi halinde 27'nci haftada Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak.

Medipol Başakşehir'de ise Gael Clichy, Junior Caiçara ve Mahmut Tekdemir, Beşiktaş karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde 27'nci haftada deplasmanda oynayacakları Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

BAŞAKŞEHİR TRİBÜNÜNDE ÇANAKKALE KOREOGRAFİSİ

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde oynanan karşılaşmada Başakşehir tribünlerinde koreografi yapıldı. Türkiye haritası şeklinde açılan Türk Bayrağı'nın üzerine Medipol Başakşehirli oyuncuların asker selamı verdiği koreografide Seyit Onbaşı'nın mermisini kaldırdığı an simgelenirken, koreografinin diğer kısmında ise Çanakkale'de küçük yaşta şehit olmuş askerlere yer verildi. Bu arada, iki takım da sahaya çıktıkları sırada oyuncularla birlikte olan çocuklar, askeri üniforma ile sahaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.