Hava Durumu

Meghan Markle ve Prens Harry'den podcast tanıtımı!

Spotify'da podcast'leri yayınlanacak olan Meghan Markle ve Prens Harry çifti, programları için kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Çift, "Duyulmayan sesleri duyurmamız ve insanların hikayelerini dinleyebilmemiz için Archwell Audio'yu oluşturduk" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meghan Markle ve Prens Harry'den podcast tanıtımı!

Meghan Markle ve Prens Harry, 14 Şubat'ta ikinci çocuklarını beklediklerini duyurmalarından ve cuma günü Buckingham Sarayı tarafından Prens Harry'nin tüm onursal unvanlarını kaybettiğinin açıkanmasından bu yana ilk kez birlikte kamera karşısına çıktı. Çift, dün yayınlanan bir Spotify canlı yayın etkinliğinde Archewell Audio podcast'lerini tanıtmak için 20 saniyelik bir video kaydetti.

İŞ ANLAŞMASI KIRILMA NOKTASI OLDU

Meghan ve Harry çifti geçen yıl müzik yayını deviyle bir anlaşma yaptıklarını açıklamıştı. İkilinin bu anlaşmasının, kamu hizmetinde olanların gerektirdiği tarafsızlıkla çeliştiği eleştirileri yapılmış, kraliyetle aralarında kırılmanın bu gibi ticari anlaşmalar olduğu öne sürülmüştü.

39 yaşındaki Meghan Markle ile 36 yaşındaki Prens Harry, kısa tanıtımda, güçlü sohbetler yürütmek için podcast'i kullandıklarını söyledi. Meghan Markle, "Belki duyulmayan sesleri duyurmamız ve insanların hikayelerini dinleyebilmemiz için Archwell Audio'yu oluşturduk" dedi.

Ne zaman çekildiği bilinmeyen videoda Meghan Markle, Oscar de la Renta tasarımı elbisesiyle yer aldı. İkinci çocuğuna hamile olan Düşes'in bu elbise ile karnını gizlediği ya da videonun, hamileliğinin başlarında çekildiği düşünüldü. Çift, 14 Şubat'ta hamilelik haberini fotoğrafçı arkadaşları Misan Harriman'ın çektiği siyah beyaz bir fotoğrafla birlikte duyurmuştu. Fotoğrafta, Harry'nin kucağın yatan Meghan'ın büyüyen karnı belli oluyordu.

PROGRAMA İNCE AYAR

Öte yandan Oprah Winfrey'in hazırlayacağı özel programa konuk olarak kraliyetten ayrılmaları ve özel hayatlarının diğer detaylarıyla ilgili konuşacakları haberi İngiliz Kraliyet Ailesi'ni sarsarken, 99 yaşındaki Prens Philip'in sağlık durumunun kötüleşerek hastaneye kaldırılması sonrası, Oprah ile yapılan çekimin kısmen yenilenmesi ya da yeniden kurgulanması gündeme geldi.

KRALİYETTEN MİSİLLEME

Çiftin, kraliyetten ayrılık sürecini, saray mensuplarıyla yaşadıkları gerginlikleri anlatacakları programın yayın günü olan 7 Mart'ta, Kraliçe II. Elizabeth ve kraliyet mensupları, İngiliz Milletler Topluluğu kapsamında bir televizyon programına çıkacaklar. Bu, Meghan ve Harry çiftine karşı saray misillemesi olarak değerlendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.