Hava Durumu

Mehmed Bir Cihan Fatihi nerede çekiliyor?

Fatih Sultan Mehmet'in hayatı ve İstanbul'un Fethine kadar olan sürecin anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin çekimleri özel kurulan 2 platoda devam ederken, ilk bölümü 20 Mart Salı akşamı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2018 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmed Bir Cihan Fatihi nerede çekiliyor?

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit'in paylaştığı, yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği dizinin çekimleri Maltepe Üniversitesi içindeki 54 bin, Hadımköy'deki 25 bin 700 metrekarelik iki dev platoda devam ediyor.

Büyük bir bölümü özel kurulan platoda çekilen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin tarihi sahnelerinde ise İstanbul Surlarının kullanılacağı ,sahneler için valilik ve belediyeden izin alındığı bildirildi.

Yayın tarihi belli oldu

Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi ile ilgili yeni haberler geldi! Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi 20 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.