Hava Durumu

Mehmet Ağar'dan Erdoğan açıklaması

Ağar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daha önce de destek verdiğini belirterek, "Her dönem Erdoğan'a desteğimizi ortaya koyduk. Ama bu dönemki kadar fiilen desteğim olmamıştı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Ağar'dan Erdoğan açıklaması

İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, AK Parti Elazığ Milletvekili 3'üncü sıra adayı olan oğlu Zülfü Tolga Ağar'a destek için kentteki gezilerine devam ediyor. Bu kapsamda baba Ağar, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile birlikte gerçekleşen ziyarette Mehmet Ağar, gündem ilişkin açıklamalarda bulundu.

"KUŞATILMIŞLIĞIN ZİNCİRLERİNİ KIRACAK YEGÂNE İRADENİN SAYIN CUMHURBAŞKANINDA OLDUĞUNU GÖRÜYORUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a daha önce de destek verdiğini hatırlatan Ağar, "Bugüne kadar Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye desteğimizi ortaya koyduk. Ama bu kadar fiilen içerisinde yer almamıştık. Ama bugün Türkiye ciddi bir tercihle karşı karşıya olduğu için fiilen siyasete katılmayı bir mecburiyet, bir görev olarak kabul ettiğimi ifade etmiştim. Gerek ekonomi, gerek askeri, gerek siyasi anlamda kuşatılmışlığın zincirlerini kıracak yegâne iradenin Sayın Cumhurbaşkanında olduğunu görüyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.