Hava Durumu

Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor

Mehmet Ali Erbil'den sevenlerine müjdeli haber geldi. Uzun zamandır mücadele ettiği kaçış sendromu nedeniyle aylarca yoğun bakımda yatan ve şimdilerde tedavisine evde devam edilen Mehmet Ali Erbil'in, Kurban Bayramı'nda haftanın 1 yada 2 günü Çarkıfelek ile ekranlara döneceği öğrenildi. Erbil konuyla ilgili, "İzleyiciler yarışmayı ve beni çok özledi" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2021 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2021 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor

2018 yılında evinin banyosunda düşen ve kaldırıldığı hastanede yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, 235 gün yoğun bakımda tedavi görmüştü. Şimdilerde tedavisine evinde devam edilen şovmen, yıllar sonra ekranlara geri döneceğinin müjdesini verdi.

KURBAN BAYRAMI'NDA EKRANLARA DÖNÜYOR

Dün akşam gazeteci Bilal Özcan'ın Instagram hesabından açtığı canlı yayınına konuk olan Mehmet Ali Erbil, "Bu yaz bir programla ekrana gelir misin?" sorusu üzerine "Birçok prodüktör arkadaşım istiyor. Kurban Bayram'ı gibi ve haftanın 1 ya da 2 günü Çarkıfelek'le nostalji yapabiliriz. Güzel olur, insanlar özledi. Hem yarışmayı hem beni özlediler" dedi.

20 YIL ÇARKIFELEK'İ SUNDU

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 20 yıl ekranlarda Çarkıfelek yarışmasını sundu. Yarışma ile özdeşleşen Erbil, Kanal D, TGRT, Show TV, Kanal 1, FOX TV, Star TV ve TNT ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.