Hava Durumu

Mehmet Zeki Çelik: "Gurbetçi değil, Bursalıyım"

Lille'de forma giyen Bursa doğumlu ve Bursaspor altyapısından yetişen Mehmet Zeki Çelik, "Süper Lig'de forma giymediğimden dolayı herkes beni gurbetçi zannediyor ancak ben Bursa'da doğup, büyüdüm" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2019 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2019 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Zeki Çelik: "Gurbetçi değil, Bursalıyım"

Fransa Ligue 1'de mücadele eden Lille'de forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik, TRT Spor'da yayınlanan 'Sporcu Vizesi' programında açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de oynamadan yurt dışına transfer olduğu için gurbetçi olarak bilindiğini belirten Zeki Çelik, "Bu konu beni üzüyor açıkçası. Nereden çıktığını bilmiyorum, sanırım Süper Lig'de oynamadığım için öyle zannediyorlar. Ama ben Bursa'da doğup büyüdüm. 1'inci Lig'de oynadığım için Türkiye'de genelde beni gurbetçi zannediyorlar. Çünkü genelde insanlar Süper Lig'i takip ediyorlar" diye konuştu.

MERİH BİZİM KOMANDOMUZ

Yusuf Yazıcı ile birlikte Lille'de çok iyi zaman geçirdiklerini anlatan Zeki Çelik, en çok Merih Demiral'ı özlediklerini belirterek, "Merih Demiral'ı çok seviyoruz. Yusuf ile Milli Takım'a gittiğimiz zaman hep şakalaşıyoruz. Merih'i özlüyoruz, arada bir onu arıyoruz da, çünkü çok pozitif iyi niyetli bir insan. Bunu da söylemeden geçmeyeyim, seviyoruz kendisini. Bizim komandomuz. O'na "Komando" diyoruz" diye görüşlerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.