Hava Durumu

Mehmet Zeki Çelik: Türkiye'ye gelmek istemiyorum

Lille'de başarılı bir performans gösteren Mehmet Zeki Çelik, "Kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum. Türkiye'den bir teklif almadım. Teklif alırsam da, şu anda Türkiye'ye gelmek istemiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Zeki Çelik: Türkiye'ye gelmek istemiyorum

A Milli Futbol Takımı'nın ve Fransız ekibi LOSC Lille'in önemli oyuncularından Mehmet Zeki Çelik, milli takımın İsveç maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. İsveç maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Zeki Çelik, "Grupta kalmak için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Tek çaremiz galibiyet olarak görüyoruz" derken, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'deki performansı için ise, "Takım çok özgüvenli, genç olmasına rağmen şu anda ikinci sıradayız. Çok iyi gidiyor, bizim için güzel bir şey. Çok mutluyum, çok huzurluyum. İki tarafta (Milli takım ve Lille) da oynamak beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

DERBİLERİ İZLİYORLAR

Geçen sezon İstanbulspor'da gösterdiği performansla hem milli takıma davet edilen hem de Fransa'nın Lille takımına transfer olan Mehmet Zeki Çelik, "Şu anda Fransa'da çok mutluyum. Kariyerime Avrupa'da devam etmek isstiyorum. Lille'den sonrasını henüz bilmiyorum ama Türkiye'den bir teklif almadım. Teklif alırsam da, şu anda Türkiye'ye gelmek istemiyorum" dedi. Türkiye'deki derbilerin Avrupa'da da çok takip edildiğini kaydeden Zeki Çelik, "Türkiye'deki derbileri çok takip ediyorlar, bana hemen söylüyorlar izledik diye. Onlar da Türkiye ligini takip ediyor" açıklamasını yaparak sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.