Hava Durumu

Melek yüzlü katil!

Michael Winterbottom’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Meleğin Yüzü’ (‘The Face of an Angel’) filmi İstanbul film festivaline geliyor. Başrollerde Cara Delevingne, Daniel Brühl ve Kate Beckinsale var. Delevingne filmde Amanda Knox rolünde.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2015 07:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2015 07:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Melek yüzlü katil!
Film gerçek bir olaydan etkilenerek çekildi. 2007’de İtalya’da vahşice öldürülen Meredith Kerchner’in ev arkadaşı olan Amanda Knox’un Kerchner’i öldürdüğü iddia edilmişti. Knox’un güzelliği medyada ‘melek yüzlü katil’ olarak anılmasına sebep oldu. Amanda medyanın ona olan ilgisini doğru kullandı.

Hapis yattı, suçlu bulundu ama temyiz mahkemesi sonucu beraat etti. ABD’ye yerleşti, sevgilisiyle nişanlandı ve gazeteciliğe başladı, ilk kitap anlaşmasından 4 milyon dolar kazandı. ABD’de insanlar onun suçlu olduğunu düşünmüyor. Ölen Meredith Kerchner ise unutuldu.

Amanda Knox’un hikâyesini anlatan filmde olayı araştırmak için İtalya’ya giden bir gazeteci ve belgesel yönetmeninin gözünden cinayete ve sonuçları konu ediliyor. Ünlü model Cara Delevingne’in filmdeki performansı da filmin cazibesini ikiye katlıyor.

Cara Delevingne podyumdan sonra şansını beyazperdede de deniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.