Hava Durumu

'Melek yüzlü katil'den cinsel ilişki itirafı

"Melek yüzlü katil" adıyla bilinen ABD'li Amanda Knox'un İtalya'daki hapis yıllarına dair ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Melek yüzlü katil'den cinsel ilişki itirafı

İngiliz üniversite öğrencisi Meredith Kercher'in vahşice öldürüldüğü cinayetle dünyanın tanıdığı "Melek yüzlü katil" lakaplı Amanda Knox (29), İtalya'daki cezaevinde geçirdiği dört yıla ilişkin bilinmeyen bir detayı açıkladı. ABD'li Knox, Amerikan dergisi Vice'da yayımlanan makalesinde, 2007-2011 yılları arasında kaldığı cezaevindeki bir kadın mahkûmla yaşadığı duygusal ilişkinin ayrıntılarını paylaştı.

Seattle doğumlu Knox, heteroseksüel bir kadın olduğunu ve tanıştığı mahkûm ile de sadece duygusal bir ilişki yaşadıklarını ifade etti.

Adının Leny olduğunu belirttiği mahkûmla cinsel ilişkiye girmediklerini anlatan Knox, "Cezaevi, insanların izole edildiği bir yer... Zorla evinden uzaklaştırılıyorsun. Hareket özgürlüğünden, sosyal etkileşimden ve zamandan mahrumsun. Yabancıların yanındasın ve zorla yine yabancıların tam gözetimi altındasın. Ancak kurduğun ilişkiler senin akıl sağlığına yardımcı oluyor. İdeal olmasalar da..." dedi.

Leny ile ilişkisine kendi isteğiyle başlamadığını da belirten Knox, "Bana geçmişte kadınları değiştirdiğini söyledi. 'Erkeklerin yapamayacaklarını yapabilirim' dedi... Kendimi nesneleştirilmiş hissettim. Sinirlendim. 'Beni değiştiremezsin' diye cevap verdim" ifadesini kullandı.

Knox ayrıca toplumun cezaevlerindeki bu tarz "cinsellik içermeyen ve sadece duygusal olan ilişkileri" görmezden geldiğini savundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.