Hava Durumu

Melih Gökçek Külliye'de

İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari onuruna verdiği öğle yemeğine geldi. Gökçek'in bakanların da yer aldığı protokolle birlikte yemeğe davetli olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Melih Gökçek Külliye'de

Günlerdir sessizliğini koruyan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti. Gökçek şu anda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Nijerya Cumhurbaşkanı Buhari onuruna verdiği öğle yemeğine geldi. Gökçek'in bakanların da yer aldığı protokolle birlikte yemeğe davetli olduğu öğrenildi. Gökçek'in Külliye'den istifasını verip de mi vermeden mi çıkacağı merak konusu oldu.

MELİH GÖKÇEK ERDOĞAN'IN YANINDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Polonya ziyareti dönüşünde Melih Gökçek ve diğer istifası istenen başkanların 'istifa etmemeleri ihtimali' için "Neticesi ağır olur" dediği, bugün birçok gazetenin manşetinde yer almıştı. Cumhurbaşkanı, bugün Nijeryalı mevkidaşı ile yaptığı ortak basın toplantısında bu sözlerine açıklık getirdi. Erdoğan bir muhabirin bu sözleri hatırlatması üzerine "Çok tehlikeli soruları soruyorsunuz. Ben öyle bir şey (neticesi ağır olur) söylemedim. Ben 'gereği neyse yapılır' dedim. Şu an için 3 belediye başkanımız istifa etti. 3 başkan daha var. Onların da en kısa zamanda istifa edeceklerini bekliyorum. İnanıyorum istifa hazırlığı içindeler. Gereği neyse yapılacaktır" dedi.

Ancak açıklamanın üzerinden dakikalar geçmeden Melih Gökçek'in Beştepe'ye gittiği ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.