Hava Durumu

Meme kanserindeki son gelişmeler Bursa’da tartışılacak

Meme kanseri dünyada kadınlar arasında en sık görülen kanser türü olup, araştırmalar 8 kadından birinin hayatının bir döneminde meme kanseri ile olabileceğini gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meme kanserindeki son gelişmeler Bursa’da tartışılacak
10 yıldır Uludağ Üniversitesi ve Pittsburgh Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği  Uludağ Tıbbi Onkoloji Sempozyumu’nda bu yıl meme kanseri ve tedavisindeki güncel gelişmeler ve tedavideki yenilikler tartışılacak.

Prof. Dr. Türkkan Evrensel ile Prof. Dr. Atilla Soran’ın başkanlığını yapacağı sempozyuma yurtiçi ve yurt dışından meme kanseri alanında uzman çok sayıda hekim konuşmacı olarak katılacak ve deneyimlerini meslektaşları ile paylaşacak.

28 Haziran- 1 Temmuz tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre Merkezi’nde  yapılacak olan sempozyumda  30 Haziran Perşembe  günü öğleden sonra bütün Bursalıların katılabileceği “Halk Okulu” etkinliği düzenlenecek.

Sempozyuma konuşmacı olarak davet edilen ve Halk Okulu hakkında bilgi veren  Opt. Dr. Can Başaran; 30 Haziran Perşembe günü saat 15.30 da başlayacak olan toplantıda erken tanı yöntemleri, beslenme ve alternatif  tedavileri ile yeni cerrahi yöntemler ve onkoplastik meme cerrahisine kadar bir çok konuda Bursalıları bilgilendireceklerini söyledi.  

Halk Okulu eğitimi sonrasında da 19.30 dan itibaren  ücretsiz olarak sürpriz etkinlikler, iftar yemeği ve sema gösterisi ile sempozyum etkinliği devam edecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.