Hava Durumu

'Memnuniyet'le aydınlatıyor

Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımları ile yatırımlarını hızla sürdüren Limak Uludağ Elektrik akıllı sayaç, akıllı şebeke ve online ödeme sistemleri ile 3 milyon abonesinin hayatını her geçen gün daha da kolaylaştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Memnuniyet'le aydınlatıyor

HABER I Burcu SEKMEN I

2017'DE YÜZDE 6 BÜYÜME

Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Sönmez Medya ailesini ağırladı. 2017 yılı verileri eşliğinde müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını anlatan Genel Müdür Aytac, Limak Uludağ Elektrik olarak Bursa'da ticaret ve satış yönünden yüzde 6 büyüme elde ettiklerini söyledi. Elde edilen büyüme payının geçmiş senelerin üzerinde olduğunu kaydeden Aytac, büyümenin hem de sanayi artışı ve kentsel dönüşümle orantılı olduğunun da altını çizdi.
Limak Uludağ Elekrik hizmetlerinin teknoloji ile senkronize edildiğini ifade eden Aytac, oluşturdukları akıllı sayaç, akıllı şebeke ve online ödeme sistemleri ile müşteri için her türlü kolaylığı sağladıklarını kaydetti. Yetkili işlem merkezleri sayısını her geçen gün artırdıklarını ifade eden Aytac, "Hedefimiz müşterilerimizin, hizmetlerimize daha kolay ulaşmasını sağlamak" dedi.

ESNEK FATURA ÇOK TUTTU

Şirket tarafından 2017'de başlatılan ve sektörde bir ilk olan esnek fatura hizmeti ile müşteri memnuniyetinde güçlü bir ivme yakaladıklarını belirten Aytac, "Fatura son ödeme tarihleri mevzuata göre sayacın okunduğu güne 10 gün ilave edilerek tespit edildiği için memur, emekli veya diğer ücretli çalışanların maaş ödeme tarihleri ile uyuşmayabiliyordu. Esnek fatura ile tüm mesken müşterilerimiz fatura son ödeme tarihlerini kendileri belirleyebiliyor ve geç ödeme kaynaklı olarak yansıyan gecikme zammı, elektriğin kesilmesi gibi sıkıntıları yaşamıyorlar. Esnek fatura uygulamasıyla müşterilerimiz fatura alt limitini de belirleyebiliyor. Ayarlanabilir fatura alt limiti ile özellikle yazlık ve kışlık evleri olan müşterilerimi-zin küçük faturalar sebebiyle yaşadığı sıkıntılar ortadan kalktı"şeklinde konuştu.

2017 yılında gösterilen performans ve üretilen projeler ile çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından takdir edilen Limak Uludağ Elektrik en son olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenlenen "Ekonomiye Değer Katanlar" organizasyonunda "Kurumlar Vergisi" ve "Sektör Liderleri-Enerji" kategorileri olmak üzere iki ödüle birden layık görüldü. 2017 yılında alınan bir diğer ödül de "Kente Değer Katanlar" araştırmasında Enerji Kategorisi Liderliği ödülü oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.