Hava Durumu

Memur-Sen sağlık çalışanlarını unutmadı

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, sendika binasında yaptığı basın açıklaması ile sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2017 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2017 19:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Memur-Sen sağlık çalışanlarını unutmadı

14 Mart Tıp Bayramının Türkiye'de tıp alanında çalışanlar için bir anma ve kutlama günü olduğuna dikkat çeken Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, "Bizlerin sağlığı için karşılaştıkları zorluklara rağmen çoğu zaman gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin doktorundan hemşiresine her kademesinde emek harcayan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum" dedi.

Sağlıkta pek çok iyileştirmelere rağmen sağlık çalışanlarına yönelik son zamanlarda yapılan şiddeti de kınayan Numan Şeker, "Ülkemizde hem fiziki hem de ekipman anlamında hastanelerde yapılan tüm iyileştirilmelere rağmen zaman zaman sağlık çalışanlarına karşı şiddet uygulayan insanlara rastlamaktayız. Sendika olarak dünyanın neresinde ve kime yapılırsa yapılsın zulme ve şiddete karşı her zaman mağdurun ve mazlumun yanında duran bir anlayış içerisinde olduk. Dolayısıyla millet olarak bizlere asla yakışmayan böylesine şiddet olaylarını da asla tasvip etmiyoruz. Şifa veren ellere vefa diyerek, 'şiddete hayır' diyoruz. Bu anlamlı gün ile ülkemizde bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.