Hava Durumu

Menajere kritik davet

Bursaspor yönetimi, devre arasında Stoke City’den kiralık olarak transfer edilen ABD’li futbolcunun bonservisini almak için önümüzdeki hafta görüşmelere başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2013 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2013 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Menajere kritik davet

Süper Lig’de Beşiktaş ve Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarında üst üste aldığı galibiyetler ile Avrupa yolundaki iddiasını güçlendiren Bursaspor, şimdiden gelecek sezon planlamasını yapıyor. Yeşil Beyazlı yönetimin, İngiliz ekibi Sunderland’a transfer edilen Senegal asıllı Fransız futbolcu Alfred N’Diaye’nin boşluğunu doldurmak adına kiralık olarak kadrosuna kattığı ABD’li oyuncu Maurice Edu’nun bonservisini almak için önümüzdeki hafta görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

10 MAÇTA OYNADI

Yeşil Beyazlı forma altında 10 karşılaşmada görev alan ve teknik ekibin beğenisini kazanan yetenekli oyuncuyu elinde tutmak isteyen Bursaspor yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda oyuncunun menajeri ile görüşmelere şimdiden başlayacak. ABD Milli Takımı’nda da görev alan Edu’nun menajerini görüşmeler için önümüzdeki hafta Bursa’ya davet eden Yeşil Beyazlı yönetim, pazarlık masasına oturacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.