Hava Durumu

"Merak etmeyin, biz şampiyon olacağız!"

Bursasporlu futbolcular maç sonunda Yeşil Beyazlı renklere gönül verenlerden özür diledi. Takım adına konuşan kaptan Selçuk Şahin, "Siz hiç merak etmeyin. Bu yenilgi bir kaza. Sezon sonunda biz şampiyon olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2019 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2019 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Merak etmeyin, biz şampiyon olacağız!"

Adana deplasmanında şok bir yenilgi alan Timsah'ta, futbolcular maç sonu taraftara gitti

TFF 1. Lig'de Bursaspor 5. hafta maçında dep-lasmanda Adana Demirspor'a 4-1 mağlup oldu. Yeşil Beyazlılar ilk yarıyı da 3-0 geride kapatırken, Adana'ya gelerek takımını destekleyen taraftarlar Timsah'a büyük destek verdi. Karşılaşma sonunda taraftarlar Bursasporlu futbolcuları tribüne çağırdı. Timsah tam takım olarak Yeşil Beyazlı renklere gönül veren taraftarların yanına gitti. Tribün liderleri takıma yaptıkları konuşmada, "Bu yenilgiyi bir kaza olarak görüyoruz. Siz çıkın yüreğinizle oynayın. Biz sizi her zaman destekleyeceğiz" diyerek futbolculara güven verdi.

ŞAHİN: BU BİR KAZA

Taraftarların görüşlerinin bildirmesinin ardından Bursasporlu futbolcular adına kaptan Selçuk Şahin söz aldı. Selçuk, "İç saha ve dış saha fark etmeksizin bizi desteklediğiniz için çok teşekkür ederiz. Bu yenilgi bir kaza. Siz hiç merak etmeyin, ilerleyen günler çok daha güzel olacak. Öncelikle Muğlaspor maçını kazanarak Türkiye Kupası'nda tur atlayacağız. Ardından ise evimizde oynayacağımız Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u yenerek yeni bir galibiyet serisi başlatacağız. Sezon sonunda biz şampiyon olacağız" diye konuştu.

MARKAJ GÜNDEMİ BELİRLEYECEK

As TV'nin ekran klasiği Markaj, Bursaspor'daki tüm gelişmeleri yine ekranlara taşıyacak. 3 haftalık galibiyet serisi Adana Demirspor'a 4-1 mağlup olmasıyla bozulan Yeşil Beyazlı takımın performansı Markaj yorumcuları tarafından ele alınacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı Markaj'a Adem Vural, Erkan Öncel, Çetin Sabırlı ve Levent Batur katılacak. Markaj saat 20.30'da ekranlara gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.