Hava Durumu

Meral Akşener: Bir kadını asla kızdırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "AK Parti'yi kadınlar iktidara getirdi. İYİ Parti ise kadınları iktidara getirecek. Onun için ev kadını da olsanız iş kadını da olsanız esasında dediğim gibi kadınlara haksızlık yapmayın. Adamlara duyurulur" dedi

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meral Akşener: Bir kadını asla kızdırmayın

Akşener, Yeni Çağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan'ın sorularını yanıtladı. Kendisi ve ailesi hakkında AKP ve MHP çevrelerinden gelen iftiralar hakkında davalar açtığını söyleyen Akşener, "Sizlere çok samimi tavsiyem her yerde de söylüyorum bir kadını asla kızdırmayın. Bir kadını haksızlığa uğratıp kızdırmayın onu düşman edinmeyin. Bizim ailecek temel motivasyonumuz bu oldu" diyor.

Röportajdan öne çıkan bölümler şöyle:

"Eşimin yok. Biz et tırnak olduk. 18 yaşından bu yana bir birimizin yüzüne bakıyoruz. Bugün sabah evden çıkarken dedim ki 'ya ben üniversitede hocaydım o da Sabancı Holding'de üst düzey yöneticiydi. Biz hiç bu işlere kalkışmayıp da böyle bir hayatımız olsaydı nasıl olurdu diye düşündüm' ve ona sordum. Müthiş bir dayanışma var aramızda. Dedi ki 'Sen rahat durmazdın profesör olacaktın Rektör ve Dekan olayım diye itişecektin birilerini gene yine rahatsız edecektin.' Bu dönemi onunla aştık. Mesela bu partinin kurulma aşamasında zaman zaman 'nasıl yapalım' dediğim anlar oldu eşim orada çok sağlam durdu. Bunun temel motivasyonu 7 Haziran'da benim uğradığım iftiradır. Sizlere çok samimi tavsiyem her yerde de söylüyorum bir kadını asla kızdırmayın. Bir kadını haksızlığa uğratıp kızdırmayın onu düşman edinmeyin. Bizim ailecek temel motivasyonumuz bu oldu. Şundan para aldı bundan para aldı diye bir konuşma var mı? Yok. 'Eşim malımı mülkümü satacağım bu mücadeleyi yapacaksın' diyor.

YAZILAN BİLGİSAYARI BİLİYORUM AMA IP BULAMADILAR

"Döndürüp söylüyorum ama anlatmam mümkün değil. Bir diğeri de benim için acı olan 19 Haziran kongresinden sonra Devlet Bey'in takımından onu destekleyen bir kişi torunumun gayrimeşru olduğunu yazdı ben bu kişiyi mahkemeye verdim. Kim olduğunu biliyorum. Kimin yakını olduğunu biliyorum. Hangi bilgisayardan yazıldığını da biliyorum. Ama hukuk şöyle işlemedi. Tayyip Bey bu işlere çok önem verir. Devri iktidarında, bana kocasını aldattı dendi torunum o zaman bir yaşındaydı gayrimeşru dendi ve hepsini mahkemeye verdim. En acısı şu, IP bulamadılar. Bu mahkeme sonucunu zaman aşımı bürosuna gönderdiler.

KADINLARA HAKSIZLIK YAPMAYIN

Mesela çok samimi bir şey söyleyeyim, her kadında var olan bir endişe hastalığı vardır. Çoluğunuz çocuğunuz ile ilgili kaygı duyarsınız. Kadınlarda daha ağırlıklıdır. Ben o duygularımı kaybettim. Samimiyetle söylüyorum cesaret falan değil bu dediğim o kadar ağır gelmiş ki ölüm mölüm hava gazı yani yanında. Buradan duyururum yani o kadar net. Bir de çok açık bir sistemde götürüyorum her şeyi. Mesela utanmadan Sayın Bahçeli -bu Türkiye'yi yöneten lider kılıklı kişilerin ne kadar dedikodu yaptığını gördüm- benim Mehmet Cengiz'den 5 milyon dolar aldığımı başkanlık divanında anlattı. Ben bunu deşifre ettikten sonra ben Mehmet Cengiz ile hayatımda tanışmadım o kişiye de bir hakaret bana da bir hakaret ama bakın bugün Meral Akşener'in kimseden para almadığı ortaya çıktı. İşte partimizi kurduk. İmece usulü kurduk. Şimdi bağışlar başladı ve öyle götürüyoruz. Her şey açık şeffaf. Onun için başa dönüyoruz bu mücadele hukuk için kadınlar için. Bakın AK Parti'yi kadınlar iktidara getirdi. İYİ Partiise kadınları iktidara getirecek. Onun için ev kadını da olsanız iş kadını da olsanız esasında dediğim gibi kadınlara haksızlık yapmayın. Adamlara duyurulur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.