Hava Durumu

Meral Akşener tekrar İYİ Parti Genel Başkanı seçildi

Meral Akşener, 881 oyla yeniden genel başkan seçildi. Kurultayda konuşma yapan Akşener, "Başaracağız dedik. Bunu derken bir yerlere sırtımızı hiç dayamış değildik... Başaracağız, başaracağız, başaracağız" sözleriyle salondan büyük alkış topladı. Akşener, MHP için 'İsviçre çakısı, stepne' ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2018 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2018 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meral Akşener tekrar İYİ Parti Genel Başkanı seçildi

İYİ Parti'de kritik kurultay başladı. 2013 yılında kaldırılan "Andımız"ın okunmasıyla başlayan kurultaya Genel Başkan Meral Akşener tezahüratlarla salona girdi. Akşener yaptığı konuşmada, "Şimdi sizlere soruyorum, eteğinde taş kalmış olan var mı? Şunu da söyleseydim, diye içinde uhde kalmış olan var mı? Öyleyse nerede kalmıştık?" dedi. İYİ Parti 2. Olağanüstü Kurultayı'nda Meral Akşener tek aday oldu. Kurultayda yapılan seçimde Meral Akşener 881 oyla yeniden genel başkan seçildi.

"İRADENİZE BOYUN EĞDİM, GEL DEDİNİZ GELDİM"

İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Veda niyetine 'Ben sizi çok sevmiştim' demiştim. Sözümü bana karşı kullandınız, elimi ayağımı bağladınız. 'Biz seni çok sevdik' dediniz. Kararınıza teslim oldum. İradenize boyun eğdim. Gel dediniz geldim" dedi.

888 DELEGEDEN 881'İNİN OYUNU ALDI

İYİ Parti'nin 2'nci Olağanüstü Kurultayı "Daha yeni başlıyoruz" ana temasıyla düzenleniyor. Partinin ATO Congresium'da devam eden kurultayında, Genel Başkanlık için tek aday Meral Akşener oldu. Kurultayda Akşener 888 delegeden 881'inin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. 7 oy geçersiz oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.