Hava Durumu

Merinos AKKM IMEX 2012 Fuarı’nda tanıtıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen ve 60’dan fazla ülkenin katıldığı dünyanın en önemli kongre fuarlarından ‘IMEX 2012 Fuarı’nda tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2012 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2012 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Merinos AKKM IMEX 2012 Fuarı’nda tanıtıldı
Merinos AKKM’nin rezervasyon, organizasyon ve ikram işleri sorumluları, kongre ve toplantı sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan Uluslararası Kongre ve Toplantı Derneği’nin (ICCA) Akdeniz Bölge Toplantısı’na katıldı. ICCA, dünya genelinde profesyonel kongre organizatörleri ve kongre merkezleri arasında oluşturduğu network ağı sayesinde iletişim ve pazarlamada kolaylıklar sağlıyor. Yetkililer, Uluslararası Kongre Merkezleri Birliği’nin (AIPC) standını da ziyaret ederek son gelişmelerle ilgili bilgi aldı. Merinos AKKM, AIPC ve ICCA’nın üyeleri arasında bulunuyor.

Fuar kapsamında, dünyaca ünlü Uluslararası Kongre ve Toplantı Uzmanları Birliği (MPI), Uluslararası Profesyonel Kongre Organizatörleri Derneği (IAPCO) gibi kuruluşların stantlarını gezen yetkililer, çok sayıda Türk ve yabancı kongre organizasyon firması ile kongre yayın kuruluşunun stantlarını ziyaret ederek Bursa’yı ve Merinos AKKM’yi tanıttı.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Mehmet Semih Pala, “23 ayda 1354 etkinliğin yapıldığı Merinos AKKM’de bir milyona yakın kişi hareketi oluştu. Yerel ve ulusal alandaki başarılı işletme modelimizi uluslararası etkinliklerle test ediyoruz. Merinos AKKM olarak her türlü uluslararası etkinliğe hazırız” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.