Hava Durumu

Merkel’in eşi Bursa’da

Almanya Başbakan’ı Angela Merkel’in eşi Prof. Dr. Joachim Sauer, Bursa’da düzenlenen Kimyasallar Kongresi’ne katıldı. İngilizce konuşmaların yapıldığı konferans basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Merkel’in eşi Bursa’da
Bursa Teknik Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl kimyasallar üzerine yapılan kongreye, petrokimyanın önde gelen şirketlerinin yetkilileri katıldı. Kongrede, sürdürülebilir enerji ve alternatif yakıtlar için katalizörler, yenilenebilir kaynakların dönüşümü, hava ve su kirliliği kontrolünde kimyasal metotlar, petrol rafinasyonu ve petrokimyada yeni katalitik yaklaşımlar gibi günlük hayatı etkileyen konular ele alındı. Kongreye Almanya Başbakan’ı Angela Merkel’in eşi Prof. Dr. Joachim Souer de katıldı. Prof. Dr. Joachim Sauer, kongrede katalizör ve biyokatalizörler konularında yaptığı bilimsel çalışmalarını sundu. 

Toplantının açılış konuşmasını İngilizce yapan Bursa Teknik Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Arif Karademir katılımcılara teşekkür etti. Kongrenin önemine vurgu yapan Prof. Dr. Karademir, cumartesi gününe kadar devam edecek olan toplantıların Türkiye için faydalı olacağını söyledi.

Toplantı daha sonra basına kapatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.