Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mert Fırat: Romantik komediye ihtiyacımız var

Oyuncu Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum'dan oluşan oyuncu kadrosuyla 16 Kasım'da vizyona giren 'Her Şey Seninle Güzel' filminin oyuncuları, seyircili ilk gösterimlerini Akasya'da bulunan Cinemaximum Sinemaları'nda gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2018 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2018 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mert Fırat: Romantik komediye ihtiyacımız var

Gösterim öncesi söyleşi için Akasya'da hayranlarıyla söyleşi yapan başrol oyuncuları Burcu Biricik ve Mert Fırat, yoğun ilgi gördü. İkili, katılımcıların isteklerini kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Sahnede, rol arkadaşı Burcu Biricik'le söyleşi yapan Mert Fırat, "Her Şey Seninle Güzel'i geçen yaz çektik. Çok heyecanlı, çok güzel bir aşk hikayesi. Bizi çok heyecanlandırdı bu proje başından beri. Zaten bugünlerde romantik komediye ihtiyacımız var" dedi. Burcu Biricik de "Çekimler çok eğlenceliydi çok güldük. Bir süredir romantik Türk filmi gelmiyordu. Biz o boşluğu doldurmaya geldik. Çok eğleneceğiz. Zaten çekimlerde üniversite öğrencileri gibi çekirdeğimizi yiyerek gitarla şarkı söyledik. Ben Deniz karakterine hiç uzak hissetmedim. Okurken de oynarken de çok eğlendim. Hiç gözümü korkutmadı, çok sevdim" şeklinde konuştu.

İkiliden Fırat, "Hayal gibi bir aşk sizce var mı?" sorusuna "Yeni evli insanlarız, aşkı bulduğumuz için evlendik" yanıtını verirken, Biricik "Gerçekte hayal bir aşk var tabii. Mert'in aşkı, mesela yeni evlendik Emre'yle bizim aşkımız. Duyguyla yaşayan insanlarız" sözleriyle büyük alkış aldı.

Biricik 'Aşk için her şeyi yapar mısınız?' diye soran hayranına "Aşk için her şeyi edebimizle yaparız" ifadelerini kullandı. Mert Fırat da buna karşılık "Aşkımızın izin verdiği ölçüde. Zaten ilk görüşte yaşanan etkiyi beslersen o güzel bir çiçeğe dönüşüyor" dedi. Burcu Biricik, sözlerini "İlk görüşte aşka çok inanmıyorum, zamanla oluyor. Daha riskliymiş gibi" diyerek noktaladı.

Biricik, daha sonra sinema salonuna çıkarak hayranlarını selamladı. Oyuncu, alkışlarla seyircilerin yanından ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.