Hava Durumu

Mervenur'un ölümünde kan donduran detay! Cesedi babasına gönderdi

Bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat, bir süre önce sırra kadem bastı. Telaşlanan ailesi, soluğu Müge Anlı'da aldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Mervenur Polat ölü olarak bulundu. Olayların odağındaki isim olan Cüneyt Akyol'un Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile babasının evine gönderdiği ortaya çıktı. Cesedin saklandığı apartmanın sakinlere ise yaşananlar karşısında dehşete düştü. Mervenur Polat'ın madde kullanımından ölmüş olabileceği şüpheleri üzerinde duruluyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mervenur'un ölümünde kan donduran detay! Cesedi babasına gönderdi

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten 2020'de evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu.

Mervenur Polat'ın cesedi Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında bulundu.

Polat'ın cesedi, incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ekiplerce 5 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan C.A'nın ifadesinde cinayet suçlamasını kabul etmediği, Polat'ın uyuşturucu nedeniyle öldüğünü öne sürdüğü öğrenildi.

Müge Anlı'nın aktardığı bilgilere göre Cüneyt, Merve Nur'u kendisinin öldürmediğini, uyuşturucu kullandıklarını ve sabah genç kadının öldüğünü gördüğünü söyledi.

Korktuğunu ve paniğe kapıldığını söyleyen Cüneyt, cesedi sardıktan sonra kurye çağırdığını ve babasının evine kurye ile taşıdığını, 4 aydan bu yana da evin çatı katında cesedi sakladığını dile getirdi.

Cesedin saklandığı apartmanın sakinlere ise yaşananlar karşısında dehşete düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.