Hava Durumu

Meryem Uzerli'den itiraf

Özcan Deniz ve Aslı Enver ile Öteki Taraf filminde başrol oynayan Meryem Uzerli, "Bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım. Dublör olmasına sevindim." diyerek itiraflarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2017 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2017 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meryem Uzerli'den itiraf

Yeni filmi Öteki Taraf'ta psikolojik sorunları olan bir karaktere hayat veren Meryem Uzerli, "Kendimi zorlayacağımdan emindim ama bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım" açıklamasını yaptı.

YENİ FİLMİNDEKİ KARAKTERİ ANLATTI

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro'dan evlilik teklifi alan Meryem Uzerli yeni filmi Öteki Taraf hakkında Milliyet'e konuştu. Sara adında takıntılı bir eski sevgiliye hayat veren Uzerli, "Karakterin psikolojik sorunları var. İçindeki çocuğun farkında değil, o yüzden yaşadığı travmalar, gergin ve agresif olmasına yol açıyor. Patlamaya hazır bir bomba gibi. Olaylara mantığıyla değil, duygularıyla bakıyor. Kalbi kırık ve kendini iyileştiremiyor. Bu tarz insanlar bence en tehlikelileri çünkü yaralı ve intikam almaya çalışıyorlar" dedi.

"KENDİMİ ZORLAYACAĞIMDAN EMİNDİM"

Çekimlerin ise kolay olmadığını anlatan Uzerli, "Kendimi zorlayacağımdan emindim. Bazı aksiyon sahneleri için sette dublör vardı. Onu görünce, 'Benim yerime o oynayacak' diye sevindim" ifadelerini kullandı.

"BAZI SAHNELERDE ÇOK SIKINTI YAŞADIM"

Uzerli 8 Aralık'ta vizyonda olacak film için "Yakın plan çekimlerde, kamera önünde ben vardım. Beklediğim gibi rahat olamadım, bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.