Hava Durumu

Mesaj skandalı ünlü çiftin evliliklerinin sonunu getirdi

Oyuncu ve sunucu Gül Gölge ile televizyoncu Murat Saygı'nın 11 yıllık evliliği bitti. İki çocukları olan çift, 3 yıl önce patlak veren mesaj skandalıyla gündeme gelmişti.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesaj skandalı ünlü çiftin evliliklerinin sonunu getirdi

Sunucu Gül Gölge Saygı ile televizyoncu eşi Murat Saygı'nın 11 yıllık evlilikleri tek celsede sona erdi

BOŞANMA GERÇEKLEŞTİ

Mahkeme hakimi anlaşmalı görülen boşanma davasında taraflara boşanmakta kararlı olup olmadıklarını sordu. Gül Gölge Saygı ile Murat Saygı da boşanmak istediklerini mahkemeye bildirdi. Mahkemeye sunulan boşanma protokolü çerçevesinde tarafların boşanmasına karar verildi.

VELAYETLER GÜL GÖLGE'YE VERİLDİ

Mahkeme müşterek iki çocuğun velayetine anneye verdi. Babanın çocuklarla haftanın ve ayın belirli günlerinde şahsi ilişki kurmasına karar veren mahkeme, ayrıca babanın çocuklarına iştirak nafakası ödemesine karar verdi. Duruşma çıkışı açıklama yapmak istemeyen Gül Gölge Saygı basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine "Boşandık" dedi. Çift adliyeden birlikte ayrıldı.

"İKİ DOST OLARAK YOLLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

Murat Saygı'dan boşanacakları yönünde çıkan haberlerle ilgili daha önce açıklama yapan Gül Gölge Saygı, "Eşimle ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Hukuksal süreç başladı. Bundan sonra bilinçli birer anne baba ve iki dost olarak yollarımıza devam edeceğiz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler" diye konuşmuş.

MESAJ SKANDALI PATLAMIŞTI

Hatırlarsanız; çok yakın iki dost olan Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm'ün arasında üç yıl önce 'mesaj' skandalı yaşanmıştı. Gönlüm; aile dostu olan Gül Hanım'ın, basketbolcu eşi Kerem Gönlüm'e samimi mesajlar attığını iddia etmiş, ortalık karışmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.