Hava Durumu

"Messi duvara kafa attı!"

Paris Saint Germain'in Arjantinli yıldızı Angel Di Maria, Dünya Kupasında yaşadıklarını anlattı. Di Maria, "Dünya Kupasından elendikten sonra Lionel Messi soyunma odasına gitti ve duvara kafa atmaya başladı." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Messi duvara kafa attı!"

Angel Di Maria, 2018 Dünya Kupası'nda Arjantin Milli Takımı'nda yaşadıklarını ve Lionel Messi'yi anlattı. İşte Angel Di Maria'nın sözleri:

"Yeni teknik direktör Scaloni ile konuştum ve Arjantin için oynamak istediğimi söyledim. Kulübümde elimden geleni yapıyorum. Beni Arjantin için çağırırlarsa, asla 'Hayır' demem. Arjantin, benim için her şeyden daha ötedir. Birçok insan, Arjantin Milli Takımında yeni yüzler görmek istiyor. Eğer yeni çocuklar geliyorsa ve Arjantin daha başarılı olacaksa ben de çok mutlu olurum. Çünkü ben de Arjantinliyim.

"MESSİ ELENİNCE DUVARA KAFA ATMAYA BAŞLADI"

Dünya Kupası'ndan elendikten sonra Lionel Messi soyunma odasına gitti ve duvara kafa atmaya başladı. Çok sinirliydi, çok üzgündü. Bence, Arjantin formasına geri dönecek.

"SAMPAOLI DEĞİŞİMİ SEVİYORDU, BİZE UYMUYORDU"

2018 Dünya Kupası'nda her şey çok kötü başladı. Neredeyse grup aşamasında eleniyorduk. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ama bir türlü istikrar sağlayamadık. İlk 11'imiz düzenli değildi. Sampaoli değişimi seviyordu ama bu da bize uymuyordu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.