Hava Durumu

Messi, futbolu bırakıyor mu? Flaş açıklama

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, "Sözleşmem sona erene kadar futbol oynayacağım. Ardından kulüp ile oturup konuşacağız ve futbola devam edip etmeyeceğimi düşüneceğiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2018 21:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2018 21:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Messi, futbolu bırakıyor mu? Flaş açıklama

Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transferini yorumladı ve futbolu ne zaman bırakacağını açıkladı.

"JUVENTUS, ŞAMPİYONLAR LİGİNİN EN BÜYÜK FAVORİSİ"

Cristiano Ronaldo'suz Real Madrid'i değerlendiren Messi, "Cristiano Ronaldo'nun yokluğu Real Madrid'i daha güçsüz yapmıyor ama Juventus, Şampiyonlar Liginin en büyük favorisi haline geldi." ifadelerini kullandı.

Messi, "Dürüst olmam gerekirse Juventus'a gittiğini duyunca çok şaşırdım. Onu Madrid'in dışında düşünmezdim." diyerek sözlerini sürdürdü.

" FUTBOLCULAR PARA İÇİN KARİYERİNİ SÜRDÜRÜYOR"

Arjantinli süperstar, "Bugünlerde futbolcular, bir kulübe bağlı kalmaktan ziyade, daha çok para için kariyerlerini sürdürüyorlar." yorumunu yaptı.

MESSI, 34 YAŞINDA BIRAKABİLİR

2021'e kadar kontratı olan ve kontratı bittiğinde 34 yaşına gelecek olan Lionel Messi, "Bu sözleşmem sona erene kadar futbol oynayacağım. Ardından kulüp ile oturup konuşacağız ve futbola devam edip etmeyeceğimi düşüneceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.