Hava Durumu

"Messi, rekabetçi bir hayvan gibi"

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Barcelona'dan eski öğrencisi olan Lionel Messi'ye ilginç bir benzetmede bulundu. Guardiola, "Messi, rekabetçi bir hayvan. Diğerlerinin de rekabetçi olmasına yardım ediyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2018 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2018 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Messi, rekabetçi bir hayvan gibi"

Kariyerinde Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City ile lig şampiyonlukları yaşayan teknik direktör Pep Guardiola, tiki-taka ve Lionel Messi hakkında konuştu.

Manchester City'nin İspanyol teknik direktörü, ''Tiki-taka sevmiyorum. Oynaması güzel gibi görünüyor ama öyle değil. Önemli olan pres yaparak rakibi istediğin yere yönlendirmek. Bunu hayatta bir dönem yapabilirsiniz ve bunu yaşadığımız için şanslıydık. Dünyayı yemek istedik ve bunu başardık. O takımın gücü istikrardı. Futbol oynamayı seviyorlardı.'' sözlerini kullandı.

''MESSI, REKABETÇİ BİR HAYVAN''

Barcelona'dan eski öğrencisi Lionel Messi'den de övgü ile bahseden Guardiola, ''Messi rekabetçi bir 'hayvan'. Diğerlerinin de rekabetçi olmasına yardım ediyor. Kaybetmekten nefret ediyor ve bir çocuk gibi oynuyor. Takım ona yardım ederse, o da fark yaratıyor.'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.