Hava Durumu

Mesut Bakkal: Beklemediğimiz bir sonuç

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Erzurumspor'a karşı beklemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, "Önümüzde 3 maç ve 9 puan var. Takım olarak devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2019 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2019 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Bakkal: Beklemediğimiz bir sonuç

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşan karşılaşan Bursaspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Oyun açısından baktığımız zaman iyi mücadele eden bir takım vardı. Bu kadar basit goller yemeye hakkımız yoktu. İlk yarı tempo hep bizdeydi. İkinci devre gol yedikten sonra demoralize olduk. Olmamamız gerekiyordu. O ara ikinci golü yedik. Beklemediğimiz bir sonuç. İlk devre öyle gözükmüyordu. Önümüzde 3 maç ve 9 puan var. Takım olarak devam edeceğiz. Oyuncu arkadaşlarla da konuştuk. 'Her zaman böyle goller yemezsiniz' dedik. Bu mücadeleyi göstereceğiz diye düşünüyorum. Kötü oynuyorlar diyemiyorum. Hapsolduk diyemeyiz. Oyunculara haksızlık olur. Böyle bir maç oldu" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.