Hava Durumu

Mesut Bakkal'dan 'pozitif' mesaj!

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, dün futbolcularına Trabzonspor maçının analizini yaptırdı. Çalışma bu nedenle 25 dakika geç başladı. Antrenman sahasına ayak basarken 'pozitif olalım' diyen Bakkal, bu enerjinin sezon sonuna kadar devam etmesini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Bakkal'dan 'pozitif' mesaj!

Bursaspor Teknik Direktörü unvanıyla çıktığı ilk maçta Trabzonspor'a 1-0 kaybeden Mesut Bakkal asla pes etmeyeceklerinin sinyalini dün verdi. Oyuncularıyla bir toplantı yapan deneyimli çalıştırıcı Yeşil Beyazlı kramponlara karşılaşmanın maç analiz görüntülerini izlettirdi. Antrenman da bu nedenle yaklaşık 25 dakika geç başladı. Mesut Bakkal futbolcularına analiz toplantısı sırasında yaptıkları hataları tek tek görüntüler eşliğinde anlatı.

BU ENERJİ SÜRSÜN

Toplantıda kesinlikle pes etmeyeceklerini söylediği öğrenilen deneyimli çalıştırıcının oyuncularına da bunu aşıladığı bildirildi. Kalan tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyleyen deneyimli teknik adam dünkü antrenman öncesinde de duyduğu özgüveni gözler önüne serdi. Antrenmana çıkarken sahaya ayak bastığı anda medya mensuplarına 'pozitif olalım' diye seslenen Bakkal, bu enerjiyi tüm tesise yaymaya çalıştığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.