Hava Durumu

Mesut Bakkal: "En az 40 bin!"

Bursaspor Teknik Direktörü Bakkal, Göztepe maçının önemini anlatmaya gerek olmadığını söyledi. Bakkal, "Tribünde en az 40 bin taraftar olur. Hem taraftar ile hem oyuncular ile bu maçı alacağız. Maçla ilgili çok konuşmaya da gerek yok. Bütün camia maçın öneminin farkında" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2019 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2019 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Bakkal: "En az 40 bin!"

HABER I Tolga ÖZTAŞ

BİZE ÇALIŞTILAR

Antalyaspor galibiyetiyle haftayı kârlı kapatan Bursaspor'da Göztepe maçı hazırlıkları iki günlük iznin ardından başladı. Teknik direktör Mesut Bakkal antrenman öncesinde medya mensuplarıyla bir araya geldi ve kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Bakkal ayaküstü yaptığı açıklamada rakiplerin kaybettikleri puanların bu hafta kendilerine yeniden avantaj getirdiğini söyledi. Bakkal, "Antalya'da kazanmamız çok iyi oldu. Erzurumspor'un Malatyaspor'a yenilmesi de bize yaradı.' diye konuştu

ANLATMAYA GEREK YOK

Tecrübeli teknik adam tribünde beklediği taraftar sayısını açıkladı. Maçın önemini anlatmaya gerek duymadığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Mesela biz Erzurum'dan puanla dönsek bu hafta Göztepe ile işi bitirme tamamen ligde kalma maçına çıkardık. Ama olsun bu maçı İzmir'de de oynayabilirdik. Bursa'da oynayacağız. En az 40 bin taraftar olur. Hem taraftar ile hem oyuncular ile bu maçı alacağız. Maçla ilgili çok konuşmaya da gerek yok. Bütün camia maçın öneminin farkında." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.