Hava Durumu

Mesut Bakkal: Yürekleri yanmaya başladı

Erzurumspor maçı öncesi konuşan Mesut Bakkal, "Söylemlerin bitip, eylemlerin ortaya çıkması gerektiği haftalar. Oyuncularımın yürekleri yanmaya başladı. Erzurumspor karşısında kazanıp bu virajı kazasız belasız atlatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2019 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2019 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Bakkal: Yürekleri yanmaya başladı

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, deplasmanda Erzurumspor'la oynayacakları maç öncesi açıklamada bulundu. Deneyimli teknik adam artık konuşmanın yersiz olduğunu kaydetti. Bakkal, "Söylemlerin bitip, eylemlerin ortaya çıkması gerektiği haftalar ama baktığımız zamanda bütün şartlar da eşit görünüyor. Çünkü maçlar oynanmadan ne kazanılıyor, ne kaybediliyor. Takımıma geldiğim günden beridir güvendim, güveniyorum. Özellikle Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarındaki durumu burada içeride oynadığımız Akhisarspor maçında ortaya koyamadık. Çünkü çok basit, çok talihsiz top kayıpları yaptık. Bu kadar top kaybı yaptığınız bir yerde pozisyon verdiğiniz bir maçta mağlup olmuyorsanız yine iyidir diye düşünüyorum. Gerçek bu. Rakibin pozisyonu bizden daha fazlaydı."dedi

DAVRANIŞLARI İYİYE İŞARET

Erzurumspor'un da bu maçta istekli olacağına vurgu yapan Mesut Bakkal, "Nasıl biz burada istiyorsak Erzurum'da da tüm şehir, camia istiyor. Benim takımım özellikle dinamikliğini, özellikle Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarındaki direncini ortaya koyduğu zaman puan veya puanlarla dönmemiz gerektiğini biliyor. Buna göre mücadele edecekler. Dördüncü maçıma çıkıyorum. Birbirimizle iletişimimiz iyi. Daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Oyuncu grubunun dertlenmesi, maç sabahında gelip benimle konuşmak istemesi iyiye işarettir, yürekleri yanmaya başlamıştır. Çok net söyleyebileceğim ve memnun kaldığım bir davranış bu yabancısıyla da, yerlisiyle de. İnşallah Erzurumspor karşısında kazanıp bu virajı kazasız belasız atlatmak istiyoruz." diye konuştu.

Erken gitmenin anlamı yok

"Deniz seviyesinden üst tarafa yani, 1800'e 1900 metrelere çıktığınız zaman 2 gün önce gitmenizin bir anlamı yok. Ya bir hafta önce gidip adaptasyon sağlayacaksınız, ya da bizim yaptığımız gibi maçtan önce saat 7'de 8'de otele girip, sabah hazırlanıp maçımızı oynayıp döneceksiniz. 2 gün önce gitseniz uyuyorsunuz devamlı, burunlar kanamaya başlıyor. Bunu bilmeyenler de lütfen bir daha konuşurken, bir daha bu işi söylerken buna dikkat etsin. En az bir hafta, 10 gün önceden yüksek rakıma gidilmesi gerekiyor. Vücut daha anlamadan oynamanız gerekiyor. Vücut ne kadar anlar anlamaz maçta göreceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.