Hava Durumu

Mesut Mestan: Pardon deme lüksümüz yok

Bursaspor başkan adayı Mesut Mestan teknik direktör konusundan transfer politikasına, maddi durumdan kulübün yeni yapısına kadar her konuda Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı. Mestan, özellikle teknik direktör için hata yapma şanslarının olmadığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2019 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2019 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Mestan: Pardon deme lüksümüz yok

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor'da olağanüstü genel kurulun tek başkan adayı olarak seçime gidecek Mesut Mestan Bursa Hakimiyet'e yaptığı özel açıklamada, camianın merak ettiği konulara açıklık getirdi. Yönetim kurulunu oluştururken, kamuoyuna oluşan yanlış algıdan dolayı bir sıkıntı yaşandığını belirten Mestan, 'liste kurarken camiamız yanlış anladı. Ancak sorun daha sonradan çözüldü ifadelerini kullandı. Bursaspor için zamanın hızlı işlediğine dikkat çeken Mesut Mestan, "Sizin aracılığınızla kongre üyelerimize seslenmek istiyorum. Bu işi 15 Haziran'da bitirelim. İlk genel kurulda gerekli çoğunluğu sağlayalım ve hemen çalışmalarımızın startını verelim" diye konuştu.

KENT DESTEĞİNİ DE ALMALIYIZ

Transfer tahtasını açmak için gerekli maddi kaynak için bir altyapı oluşturduklarını belirten Mesut Mestan, "Öncelikli olarak Sebastien Frey'e ödeme yapmamız gerekiyor. Bu rakam yaklaşık 6 milyon TL. Daha sonra tahtayı açmak için gerekli çalışmayı yapacağız. Burada kentin de desteğini alacağımıza inanı-yorum. Bu sadece Bursaspor'un değil, Bursa'nın sorunu. Ama şunu söyleyebilirim ki transfer tahtasını açacağım" şeklinde konuştu. Teknik direktör konusunda kesinlikle acele etmeyeceğini dile getiren Mestan, "Temaslarımız var. Kongrede bunları dile getireceğiz. Bizim hata yapmak, 'Pardon' deme gibi bir lüksümüz yok. Bunun bilinmesini istiyorum" dedi.

ÖNCE MAZBATAYI ALALIM

Mesut Mestan kulüpte görev yapan personelle ilgili henüz bir tasarruf içinde olmadıklarını da açıkladı. Mestan, "Önce mazbatayı almamız gerekiyor. Şu an işlere soyunduk ama yetkimiz yok. Kimseyi de kırmak, üzmek istemiyoruz. Burada hassas davranmamız lazım. Personelimizin kafasının karışmasını istemiyorum. Göreve geldikten sonra gerekli konuşmayı yapar, ona göre rotamızı belirleriz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.