Hava Durumu

Mesut Özil adadan ayrılıyor!

Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery ile sorun yaşayan Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, İtalya Liginde forma giymek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Özil adadan ayrılıyor!

Arsenal'de Menajer Unai Emery ile sorun yaşadıktan sonra 4 resmi maçtır forma yüzü göremeyen Mesut Özil'in, İngiliz kulübünden kesin olarak ayrılması bekleniyor. Yıldız futbolcu için Tutto Mercato Web'de yayınlanan haberde Arsenal ile ilişkilerinin artık koptuğu ifade edilirken 30 yaşındaki Mesut Özil'in, Unai Emery ile yaşadığı sorundan kaynaklı takım değiştirmeyi istediği belirtildi.

"MESUT, İTALYA'DA BİR DENEYİM YAŞAMAK İSTİYOR"

Mesut Özil'in, Real Madrid'den çok iyi arkadaşı olan Cristiano Ronaldo'nun bulunduğu İtalya Serie A'ya transfer olmayı istediğinin vurgulandığı haberde ''Mesut Özil, İtalya'da bir deneyim yaşamak istiyor'' ifadelerine yer verildi. Sözleşmesinin 2021'e kadar sürmesi transferi zorlaştırsa da iki tarafın da ayrılıktan yana olması durumunda Mesut Özil'in İtalya Serie A'ya transferi Ocak ayında mümkün görünüyor.

BU HAFTA SONU DA FORMA GİYEMEYECEK

Öte yandan İngiliz basınında Mesut Özil'in bu hafta sonundaki Huddersfield maçını da sakatlığı sebebiyle kaçıracağı belirtildi. Yıldız futbolcu görev alamazsa üst üste 5. resmi maçta da şans bulamamış olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.