Hava Durumu

Mesut Özil hakkındaki o iddia doğru çıktı

Ben Mesut’un kardeşiyim" diyen Denise Kosek’in iddiası, babalık testi ile kanıtlandı. Mesut Özil’in artık 26 yaşında bir kardeşi ve 6 yaşında yeğeni var.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Özil hakkındaki o iddia doğru çıktı
Almanya Milli Takımı’nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil’in, 26 yaşında bir kardeşi olduğu dün mahkeme tarafından tescillendi.
Geçtiğimiz yıl Aralık ayında, “Ben Mesut’un kız kardeşiyim” diyerek gündemi sarsan Denise Kosek, iddiasında haklı çıktı. Kosek, mahkemeye başvurarak babalık testi istedi ve yapılan DNA testinde Mesut’un babası Mustafa Özil’in kızı olduğu kanıtlandı.



Böylece Mesut’un üç olan kardeş sayısı dörde yükseldi. Denise Kosek, babası Mustafa Özil’in evli iken annesi Monica ile birlikte ayrı bir evde birlikte yaşadığını söylemiş, “Babam şimdiki eşiyle evliyken Gelsenkirchen’de ikinci bir ev açarak, annem Monica ile birlikte olmaya başlamıştı. Annem onu çok seviyordu ve ne isterse yapıyordu” demişti.

Genç kadın, tek isteğinin babasının, kendisine ve oğluna sevgi göstermesi olduğunu açıkladı. Annesini 2001 yılında kaybeden Kosek’in 6 yaşında çocuğu bulunuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.