Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa açıklaması! Sabah saatlerinde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), günün hava durumu verilerinde kuvvetli rüzgar ve yağış uyarılarına dikkat çekti. Özellikle Marmara Bölgesinin güney bölümlerini etkisi altına alacak olan kuvvetli rüzgar, İç Anadolu Bölgesinin doğusu ve Orta-Batı Karadeniz Bölgesine ise kuvvetli yağış olarak yansıyacak. İşte, 14 Haziran Cuma gününe dair son dakika hava durumu verileri.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2019 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2019 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa açıklaması! Sabah saatlerinde...

Hava durumunda son dakika verilerini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, öğle saatlerine dikkat çekti. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğine tahminlerinde yer veren MGM, birçok bölge için ise kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kırklareli'nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BURSA'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Bursa'da bugün hava çoğunlukla parçalı bulutlu ancak sabah saatlerinde yer yer gökgürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 22 ila 29 derece arasında değişecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.